Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mariapasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ofta önskad och återkommande på vårt middagsbord. Döpt rätten efter min 10 åriga kompis som lagade rätten, med min assistans, hemma hos oss till våra 2 familjer (12 personer). Använd gärna skinka eller kalkon utan sega kanter, det blir bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjon, fräs och lägg åt sidan. Stek skinkstrimlorna tills de fått lite färg. Blanda ner majsen, låt steka med ett par minuter. Lägg i purjon och all creme fraiche, rör om och låt bli varmt.
  2. Salta vid behov, det beror på skinkan hur mycket eller om det behövs.
  3. Servera med pasta, vi brukar ta tagliatelle eller pastaskruvar.

Kommentarer (1)

  • frokeneva 13 juni 2012

    Bra vardagsmat. Vi gillade den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.