Kaloririkt, enkelt och jätegott.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag stekte först köttet och hade in i ugn cirka 30 minuter. Jag serverade med bandspagetti och sallad. Jättegott.
Gjorde som EvisW och stekte köttet först. Serverade med ugnsstekt timjanpotatis. Det blev supergott! Tackar så mycket för receptet och ger en femma i betyg :)
Sjukt gott! Gjorde en lite smalare variant. Bytte ut till matlagningsgrädde och lätt Cremefraiche. Brynte köttet med lite vitlökspeppar. Perfekt grund att jobba vidare efter. Tack!!!
Mycket gott! Jag gjorde som det stod i receptet och blev väldigt nöjd. Att bryna köttet först verkar vara ett onödigt moment.