Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Kaloririkt, enkelt och jätegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filèn i tunna skivor och lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde, crème fraiche, sambal oelek och kryddor noggrant i en bunke. Häll i soja under omrörning tills önskad färg fåtts.
  2. Ställ in i ugn på 175 grader i ca en timme och en kvart. Servera med klyftpotatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • EvisW 24 januari 2010

    Jag stekte först köttet och hade in i ugn cirka 30 minuter. Jag serverade med bandspagetti och sallad. Jättegott.

  • caromell 5 mars 2010

    Gjorde som EvisW och stekte köttet först. Serverade med ugnsstekt timjanpotatis. Det blev supergott! Tackar så mycket för receptet och ger en femma i betyg :)

  • Hedvig62 24 oktober 2010

    Sjukt gott! Gjorde en lite smalare variant. Bytte ut till matlagningsgrädde och lätt Cremefraiche. Brynte köttet med lite vitlökspeppar. Perfekt grund att jobba vidare efter. Tack!!!

  • Snuffe-Helan 25 april 2011

    Mycket gott! Jag gjorde som det stod i receptet och blev väldigt nöjd. Att bryna köttet först verkar vara ett onödigt moment.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.