Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marias födelsedagstårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lite nyttigare ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda ihop alla torra ingredienser och blanda försiktigt ner det i äggsmeten. Häll upp i en smord och bröad rund form.
  2. Grädda mitt i ugnen 30 minuter i 150°.
  3. Låt tårtbotten kallna innan du delar den i hälften. Bred över kesella vanilj på en botten, jordgubbssylt på andra och grädde på den sista. Bred över vispad grädde över hela tårtan och garnera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.