Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marias Romsill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb sill som du rör ihop på en kick.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj av sillen (lite, för att få bort burkens kryddor) och skär i mindre bitar om det behövs. Hacka rödlök, gräslök och dill. Lägg i en skål. Lägg sillen i skålen. Försök få med så lite vatten som möjligt om du har sköljt den. Rör i crème fraichen (i början tog jag hela burken, nu täcker jag bara sillen, ca halva, det beror på hur krämig man vill ha den) Rör försiktigt i romen. Ställ kallt tills den ska ätas. Jag brukar diska burken sillen kom i och återanvända den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.