Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marienerad Thaikyckling på viktväktarvis

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här blev det bara 3,5 P per portion.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en timme, gärna längre. Bryn löken i olja i stor teflonpanna eller wok så den blir mjuk, men inte får för mycker färg. Bryn kycklingen. Häll över kokosmjölken, lägg i buljongtärningen och låt koka på svag värme tills kycklingen är nästan klar. Lägg i paprikan och låt koka i ytterligare ca 5 min till den är mjuk. Smaka av såsen med mer kryddor vid behov. Severa med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • chre 10 januari 2009

    Detta har blivit en riktig favorit hos mig. jag har bjudit på det flera gånger och alla tycker att det är så gott! Jag har gjort 2 små förändringar. jag har använt sweetchilisås istället + extra färsk cili, för jag gillar stark mat. Ibland har jag använt vanlig kokosmjölk, det blir ännu godare.

  • bjuranna 13 mars 2009

    Ganska starkt. Jag hade bara en paprika hemma så jag fyllde ut med en burk champinjoner. Åt med äggnudlar, men ris passar nog bättre.

  • bjuranna 15 mars 2009

    Här kommer ett foto på anrättningen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.