Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maries glutenfria filmjölksbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott bröd som håller sig länge! Låt svalna under en handduk. Skär sedan upp bröden i skivor och stoppa i frysen. Glutenfritt bröd blir fort torrt och smuligt. Smidigt att istället ta fram färdigskurna färska skivor. Kalasgott och gillas av hela familjen!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda väl. Häll i fil och sirap. Använd gärna assistent eller elvisp. Häll upp i 2 smörade brödformar och grädda i 175 grader i en timme. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.