Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maries glutenfria kladdkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gudomlig kladdkaka, snabb och enkel att göra! Blir väldigt kladdig när den just tagits ut ur ugnen så den måste kallna av ordentligt, gärna i kylen, innan den avnjutes. Servera med en klick grädde. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form (inget ströbröd i eftersom det innehåller gluten). Vispa socker och ägg poröst. Blanda kakao och mjölmix och vänd ner i smeten. Smält margarinet och blada i. Häll smeten i formen och grädda i ca 15 min. Låt kallna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.