Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerad kalvfilé med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och underbart god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Skär filén i strimlor och låt den ligga i marinaden ca 1 timme i rumstemperatur.
  2. Smält gorgonzola och crème fraiche tillsammans, tillsätt buljongtärningen. Stek köttet några minuter på stark värme. Koka gärna gröna bandspaghetti till och servera med såsen och lägg köttet ovanpå och riv över parmesan och dekorera med citronmeliss och limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.