Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff i pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god utemat! förbered alla ingredienser hemma och t med. Tillagas på mourikka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövbiffen i mindre bitar och lägg dem i en plastpåse tillsammans med löken. Blanda marinaden och häll den sedan över köttet och löken. Knyt igen påsen och blanda noga. Låt marinera ett par timmar.
  2. Värm upp murikkan över elden och häll sedan på oljan. Stek kött och lök tills det är klart. Smaka av och krydda ev. mera.
  3. Värm pitabröden och fyll dem sedan med skivade tomater och köttröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.