Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Godaste jag vet, fast jag inte ens dricker öl! Oljefri = brinner inte på grillen! Kanon till kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en fryspåse och lägg i köttet. Marinera i kylen några timmar eller över natten/dagen.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • king200 29 juni 2008

    måste testa kanon med lite o välja på

  • bjornemyren 7 juli 2008

    Min son gillade detta och vill betygsätta

  • Tiggy 31 juli 2008

    Mkt gott! Fast jag hade inte sweet chilli hemma så jag tog ketchup och sambal oelek istället. Och lite äppelmos. Sambon tyckte det var mkt gott och han brukar sällan uttrycka sig. :)

  • Heisjo 30 april 2011

    Helt underbar. Har på kort tid testat denna både på fläskytterfilé och kycklingfilé och det var kanongott!! Toppen att den inte brinner. Kommer användas flitigt under sommaren. Tipset är att man kan byta ut örtkrydda mot vilken typ av örter som helst. Jag använde bla provensaliksa örter som finns att köpa frysta!

  • Mumsfilibabba2 22 maj 2011

    Supergott. Tog både kycklingfile och fläskfile och båda blev toppen. Tackar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.