Den här enkla marinaden förvandlar revbenen till kladdiga, smetiga och smaskiga spjäll, de är så goda. Tro mig!! Jag tycker att benen är godast kalla med mycket kladdig marinad. Se till att ha många servetter till hands...
Instruktioner
- *Ugn 225 grader.
- **Ugn 200 grader.
- Blanda alla ingredienserna i en stor skål.
- Lägg i revbenen och täck dem med marinaden.
- Lägg revbenen och marinaden i en bred och grund ugnsfast form.
- *Täck formen med folie och stek dem i 225 grader i ugnen i 35 minuter.
- **Ta bort folien från formen och stek revbenen i 200 grader i ugnen ytterligare 45-60 minuter, tills de blir klibbiga och nästan all sås har försvunnit. Vänd dem ett par gånger. Jag stekte dem sammanlagt nästan 2 timmar.
- Du kan tillaga revbenspjällen dagen innan och förvara dem i kylskåpet. Jag tycker att benen är godast kalla med mycket kladdig marinad.
Publicerat den
27 oktober 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Är det flytande eller fast honung?
Flytande honung är lättast tycker jag. Lycka till!! Hoppas att du också gillar revbenen :-)
Va gott!!! Tack
Jag lagar numera dessa revben varje jul, ingen vill vara utan dom! Jag tillsätter faktiskt några droppar rökarom så det blir Hickorysmak, underbart gott! Verkligen ett av mina favoritrecept!