Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 7 portioner
Skriv ut

Servera med potatissallad eller potatisgratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Helstek fläskfilén i ca 20 min. Krydda med salt och peppar. Låt kallna Skär i tunna tunna skivor
  2. Lägg skivorna på ett fat. Gör marinaden och häll på köttet, Marinera i 24 timmar. Låt marinaden vara kvar vid servering

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lillaanna6 30 juni 2011

    Denna var super god. Hade den på studenten. Klockrent när man kan göra de dagen innan.

  • Gugga 3 mars 2019

    Jättegod!Har lagat denna rätt flera gånger och alla jag bjudit har tyckt det varit jättegott.Flera har velat ha receptet. Det kan va svårt att få tag på frysta provensalska örter. Har använt torkade vid något tillfälle.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.