Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé under smördegsgaller

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att förbereda för många personer.

Ingredienser

Instruktioner

Marinera köttet i soja sherry och vatten i minst 1 timma. Bryn kött och grönsaker och lägg i gryta med mjök, buljong, youghurt och krydda. Sjud i 5 minuter. Häll grytan i smord ugnsform och kavla smördegen lite och skär strimlor som lägges i mönster över. Sätt in i ugnen på 200 grader i 20 min. Serveras till ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bigbird131 16 mars 2012

    Min hustru hade denna rätt som sitt lilla begär under graviditeten. Kan bara hålla med, grymt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.