Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall marinerad fläskfilé med sweet chilimajonnäs

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod viktväktarmat 3,5 poäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fläskfilén i en bunke, påse. Blanda samman marinaden i en skål. Häll marinaden över filén men spara en tredjedel av den i kylskåpet. Låt filéen ligga i marinaden minst 3 timmar, gärna lite till.
  2. Sätt ugnen på 175 grader och stekfiléen ca 30 min tills den är genomstekt. Ta ut den och låt svalna. Skär den i ganska tunna skivor, lägg den på ett fat och slå den kvarvarande marinaden över skivorna.
  3. Blanda nu till såsen. Blanda allt till såsen och smaka av med lite salt. Låt stå en stund i kylskåpet. Servera med filén, ugnsrostade grönsaker, tex potatisklyftor, morötter,rödbetor, pastenacka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.