Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad bresaola med chèvremousse och rostad paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden och lägg i bresaolaskivorna.
  2. Mosa chevré och blanda med crème fraiche. Smaksätt eventuellt med salt och peppar.
  3. Arrangera bresaolan fint på tallrikar, gör ägg av chevrémoussen och lägg på några bitar rostad röd paprika.
  4. Garnera med kaprisbär och basilika. Servera eventuellt bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.