Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé med kapris och rödlök

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar 45 minuter
Skriv ut

Bra bjudrätt. Man förbereder dagen innan. Det går bra att utesluta kapris.

Ingredienser

Instruktioner

Rulla filéerna i den mexikanska kryddan. Bryn i panna, salta och peppra. Efterstek i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Köttet ska vara lite rosa inuti. Så här långt kan du förbereda dagen innan. Skör köttet i riktigt tunna skivor och lägg på ett serveringsfat med höga kanter. Strö över hackad lök. Blanda samman ingredienserna till marinaden och häll över köttet. Låt stå minst 2 timmar. Garnera med persilja och kapris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.