Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fantastiskt god, detta är ett av våra absoluta favoritrecept här hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinaden räcker till fem fläskfiléer. Putsa fläskfilén, bryn den i smör. Salta och peppra. In i ugnen till innetemperaturen visar 70 grader, ca 30 min. Linda in den i folie och ställ in i kylen.
  2. När den kallnat, skär den i tunna skivor. Lägg ner det i marinaden, täck med plastfolie.
  3. Låt stå kallt till servering. Lägg gärna upp det på ett serveringsfat, skeda över lagom med marinaden. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.