Marinerad fläskfilé som passar till buffébordet eller om man vill förbereda middagen.
Fläskfilén ska ligga i marinaden i 1 dygn.
Instruktioner
- Ugn 175°
- Putsa köttet. Blanda marinad 1 och lägg i en plastpåse tillsammans med köttet.
Vänd runt köttet i påsen och förvara i kyl i 1 dygn.
- Torka av köttet och bryn runt om i smör. Passa noga för det bränns lätt.
Sätt i en köttermometer och stek klart i ugn tills innertemperaturen är 65°.
- Låt köttet vil 10 minuter. Skiva upp köttet.
- Blanda marinad 2 och skeda över köttet.
Servera med potatisgratäng.
- Tips: Hoisinsås är en kinesisk sås gjord på sojabönor och används bl a till marinader, att smaksätta med vid stekning och grillning av kött och fågel. Finns att köpa färdig i större livsmedelsbutiker.
- Lycka till! Smaklig måltid
Publicerat den
13 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar