Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé med rosmarin, citron och chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En given bufférätt eller om du vill förbereda maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en ugnssäker form. Stick in en köttermometer i köttet och stek i ugn tills innertemperaturen är 65°. Låt köttet kallna.
  3. Skiva köttet tunt, i ½ cm skivor och lägg upp dem på ett serveringsfat.
  4. Dressing: Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering.
  5. Lycka till! smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 15 juli 2010

    Supergott!!! Fräscht och smakade mycket gott!! Passar utmärkt på en buffé eller en varm sommardag! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.