En given bufférätt eller om du vill förbereda maten.
Instruktioner
- Ugn 175°
- Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en ugnssäker form.
Stick in en köttermometer i köttet och stek i ugn tills innertemperaturen är 65°.
Låt köttet kallna.
- Skiva köttet tunt, i ½ cm skivor och lägg upp dem på ett serveringsfat.
- Dressing: Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering.
- Lycka till! smaklig måltid!
Publicerat den
22 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott!!! Fräscht och smakade mycket gott!! Passar utmärkt på en buffé eller en varm sommardag! :-)