Marinerad fläskfilé med kapris och rödlök

Bra bjudrätt. Man förbereder dagen innan. Det går bra att utesluta kapris.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fläskfilé
Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8 pers

Gör så här

Rulla filéerna i den mexikanska kryddan. Bryn i panna, salta och peppra. Efterstek i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Köttet ska vara lite rosa inuti.
Så här långt kan du förbereda dagen innan.
Skör köttet i riktigt tunna skivor och lägg på ett serveringsfat med höga kanter. Strö över hackad lök. Blanda samman ingredienserna till marinaden och häll över köttet. Låt stå minst 2 timmar. Garnera med persilja och kapris.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Fläskfiléer, mexikansk kryddblandning, Salt, Vatten, Olivolja, basamicovinäger, Vitlök, Rödlök, Persilja, Kapris
Visningar:
2275
Sparat:
42

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
Absolut bästa f..
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.