Marinerad fläskfilé med kapris och rödlök

Bra bjudrätt. Man förbereder dagen innan. Det går bra att utesluta kapris.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fläskfilé

Ingredienser

3 st fläskfiléer eller 2 st fläskytterfiléer
mexikansk kryddblandning t ex tacokrydda
salt och peppar
Marinad:
1,5 dl vatten
1,5 dl olivolja
4-5 msk basamicovinäger
2 st pressade vitlöksklyftor

1 stor rödlök
0,5 dl hackad persilja
0,5 dl kapris eller efter smak

Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8 pers
Visningar:
2067
Sparat:
42

Gör så här

Rulla filéerna i den mexikanska kryddan. Bryn i panna, salta och peppra. Efterstek i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Köttet ska vara lite rosa inuti.
Så här långt kan du förbereda dagen innan.
Skör köttet i riktigt tunna skivor och lägg på ett serveringsfat med höga kanter. Strö över hackad lök. Blanda samman ingredienserna till marinaden och häll över köttet. Låt stå minst 2 timmar. Garnera med persilja och kapris.

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
av Marre73
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.