Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kassler

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Perfekt till buffén!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kassler tunt, och lägg i en form m höga kanter. Blanda ihop marinaden och häll över kasslern. Marinera i minst 4 timmar, helst över natten. Garnera m klippt gräslök. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Semlan68 6 oktober 2008

    Det här receptet måste jag bara få rekommendera. Blev väldigt saftigt och gott.

  • anmawa 17 mars 2009

    Mycket gott kan verkligen rekommenderas. Jag är inte så förskjust i kassler, men det här lyfte billig kassler till succe´. Kommer garanterat att ha detta på fest. Tack för tipset

  • Robjoo 23 februari 2010

    super gott helt enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.