- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut
Mycket god och enkel rätt både till fest och vardag. Förbereds dagen före
Instruktioner
- Krydda filéerna (minst 6 st) med salt och peppar och pensla med olja. Stek dem hela i ugnen. 175 grader ca 30-40 minuter. Låt dem svalna.
Dela kycklingfiléerna i skivor och lägg dem i en ugnssäker form.
- Blanda marinaden. Gör gärna dubbel sats av marinaden för att få rikligt med god "sås".
Låt detta småsjuda i 10 minuter. Häll marinaden över den delade kycklingen. Låt stå och dra över natten.
- Strö lite riven ost över och gratinera i 225 grader i ca 20 minuter.
Servera med ex. potatisgratäng och grönsallad
Publicerat den
11 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastiskt gott! Vi var sex personer som åt det igår, och idag suger vi i oss resterna. En femma!