Marinerad stekt fläskfilé

Marinerad fläskfilé som passar på buffébordet med goda såser och röror.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fläskfilé
Marinerad stekt fläskfilé
Källa: Hans B Eriksson
Uppladdad av: ros
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

Ca 600 g fläskfilé

Marinad:
2 tsk rosmarin
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 pressad vitlöksklyfta
1-2 krm svarpeppar

Betyg (5 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
16817
Sparat:
122

Gör så här

Skär bort fett och hinnor från filén.

Blanda ingredienserna till marinaden i en plastpåse.

Lägg i filén, slå knut på påsen, vänd och skaka så att filén får marinad på sig runt om.

Låt den ligga i kylen ett par timmar.

Bryn lätt hela filén runt om i stekpanna.

Låt den eftersteka ca 20 minuter på rätt svag värme tills den är så gott som genomstekt, eller bara en aning rosafärgad inuti.

Låt köttet kallna och skär det sedan i skivor.

Lycka till! Smaklig måltid.

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
av Marre73
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.