Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade bönor med valnötter och päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik sallad som kan serveras med ett gott bröd, pasta, bulgur, couscous eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressing: Skala och finhacka rödlöken. Blanda lök med pressad vitlök, citronskal, vinäger, senap, salt och peppar. Tillsätt olivolja under vispning.
  2. Lägg bönorna i kokande, saltat vatten och koka cirka 2 minuter. Låt rinna av och blanda med dressingen.
  3. Skölj rucolan och låt rinna av. Lägg upp på ett stort fat.
  4. Hyvla parmesanosten. Grovhacka nötterna. Kärna ur och skär päronet i bitar. Fördela bönorna med dressing på rucolan. Toppa med päron, parmesanost och nötter. Servera med krutonger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.