Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

marinerade Gröna Bönor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ett perfekt tillbehör till alla rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bönorna tills de blivit mjuka. Skär rödlökarna i skivor. balnda bönor i rödlök i en skål. Pressa ned vitlök i kastrull, salt, peppar, olja, vinäger och vatten, koka upp. Häll över allt i bönskålen och blanda om. Tillsätt ev mer kryddor. Låt stå och dra sig innan servering.
  2. Om du ej har brytbönor fungerar hariconverts, fryst eller på burk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 7 februari 2010

    Ska ha dessa till middan ikväll, men va tvungen att provsmaka. Jättegott precis i min smak. Kanske lite mycke lök. Skulle ha räckt med en. Bra recept. Kommer jag att göra fler gånger. Betyget blir en femma från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.