- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Ättikan i grönsakerna ger sting till rätten, och yoghurten ger en frisk och spännande smak när köttet steks.
Instruktioner
- Hacka körveln. Blanda med chilisås och yoghurt. Lägg fläskkotletterna i en plastpåse. Häll på marinaden. Pressa ur luften. Knyt. Marinera i minst 1 timme, eller upp till 1 dygn. Vänd påsen då och då.
- Koka upp ättika, vatten och socker.
Skär fänkål, zucchini, morot och rödlök i skivor. Lägg dem i ättikslagen. Koka upp. Häll av lagen.
Mixa örtkryddorna med olivoljan. Salta och peppra. Häll oljan över grönsakerna, vänd runt.
- Ta upp och torka kotletterna. Salta, peppra och stek dem i olivolja ca 3 minuter per sida i teflonpanna.
Lägg kotletterna på grönsaksbädd. Servera med kokt potatis. Garnera gärna med några färska örtkryddor.
Publicerat den
3 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar