Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade kotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ättikan i grönsakerna ger sting till rätten, och yoghurten ger en frisk och spännande smak när köttet steks.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka körveln. Blanda med chilisås och yoghurt. Lägg fläskkotletterna i en plastpåse. Häll på marinaden. Pressa ur luften. Knyt. Marinera i minst 1 timme, eller upp till 1 dygn. Vänd påsen då och då.
  2. Koka upp ättika, vatten och socker. Skär fänkål, zucchini, morot och rödlök i skivor. Lägg dem i ättikslagen. Koka upp. Häll av lagen. Mixa örtkryddorna med olivoljan. Salta och peppra. Häll oljan över grönsakerna, vänd runt.
  3. Ta upp och torka kotletterna. Salta, peppra och stek dem i olivolja ca 3 minuter per sida i teflonpanna. Lägg kotletterna på grönsaksbädd. Servera med kokt potatis. Garnera gärna med några färska örtkryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.