Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegod kycklingrätt! Egentligen ska man blanda ihop kycklingen och marinaden med riset, men jag brukar låta bli att göra det. Dessutom brukar jag göra dubbel sats av marinaden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. Koka riset med lök och buljongtärning. Vänd i valnötterna och resten av buljongen från den ugnsstekta kycklingen.
  2. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.