Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade lårfiléer på potatis- och rotfruktsbädd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En smidig och god "alt i ett-gratäng"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°
  2. Blanda marinaden av olivolja, vitlök, citronsaft, oregano, salt och peppar i en skål. Lägg kycklingköttet i en plastpåse och häll över marinaden. Knyt igen påsen och gnid in marinaden i köttet. Låt det ligga minst 30 minuter.
  3. Skala potatis, morötter, palsternackor och lök. Dela i bitar och klyftor. Lägg dem i en ugnssäker form. Lägg lårfiléerna ovanpå och sätt in i ugnen, ca 45-60 minuter.
  4. Kycklingen är färdig när köttsaften är klar.
  5. Strö över persilja och servera med en god sallad.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.