Det finns ingen anledning att vänta till sommaren med att prova dessa delikata revbensspjäll som är marinerade och grillas i ugnen.
Instruktioner
- Lägg revbenen i en stor gryta och fyll på med vatten tills de är täckta. Koka upp på hög värme och sätt sedan ner värmen och låt revbenen sjuda i 10 minuter.
- Rör ihop marinaden under tiden som revbenen sjuder. Blanda ketchup, vinäger, honung, soja, vitlök, timjan och kajennpeppar i en stor, låg skål. Blanda väl.
- Låt revbensspjällen rinna av ordentligt och lägg dem sedan i marinaden. Lägg dem så att alla täcks av marinaden. Täck över med plastfolie och ställ i kylskåpet i 4 timmar eller över natten.
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg revbensspjällen på ett galler över en långpanna. Grilla 40 minuter i ugnen och ös revbenen med skyn som bildas. Servera genast.
Publicerat den
30 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott!!