Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

marinerat kött

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En otroligt god rätt! Och när gästerna anländer har du varit klar i timmar!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor och lägg det i en plastpåse. Blanda marinad 1.Häll ner marinaden i påsen. Låt dra ett dygn i kylen. Stek köttet och låt det kallna. Blanda ihop marinad nr 2. Häll på marinad nr 2 över det kalla köttet. Låt stå kallt minst ett dygn. Servera med pressad potatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elsakristina 26 maj 2008

    TIPS! detta har varit ett av mina favoritrecept i flera år men jag har köttet helt tills det är stekt och har blivit kallt. Skivar det sen i tunna skivor och häller över marinad 2. Perfekt på buffen! Är lika gott till kyckling- eller oxfilé.(kyckling är nästan godast). Jag tycker att det räcker att köttet får dra 3-4 timmar i respektive marinad om tiden är knapp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.