Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marions gorgonzolabakade lax med vitvinssås LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en av mina favoriter från Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela osten i fyra lika stora delar. Skär en ficka i potionsbitarna utan att skära igenom hela filén och stoppa ner ost däri. Salta endast en aning och pensla fisken med smält smör. Stek i ungsfast form i 8 -10 minuter.
  2. Koka under tiden såsen genom att lösa upp biljongtärningen i vinet och reducera an aning innan creme fraiche tillsätts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.