Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockansk kycklinggryta

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbar kycklinggryta från Marocko.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grönsaker samt kyckling i bitar. Stek med olja tills dom är halvfärdiga. Tillsätt vatten och buljong samt kryddorna. Låt koka sakta i 10 minuter. Tillsätt det övriga samt saffran och låt koka i 10 minuter till
  2. Smaka av och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Ingegerd64 3 januari 2014

    Låter spännande. En liten fråga bara...Kokar du med yoghurten - blir det inte grynigt då?

  • pewa01 3 januari 2014

    Jättegod gryta gillades av hela familjen. En klar 5:a. Kommer att göra många gånger.

  • svengelsk 4 januari 2014

    Grytan var mycket god. Jag tillsatte yoghurten på slutet och värmde mycket försiktigt, nästa gång tillsätter jag lite harissa också. Tycker det är märkligt att receptet ansågs som favorit när det inte hade varken betyg eller kommentarer.

  • linuslina 6 januari 2014

    Grytan var mycket god. Jag tillsatte creme fraise i slutet i stället för yoghurten. Matmamman

  • annmarieann 9 januari 2014

    Jag gillade denna gryta men glömde att lägga med kanelen. Jag ersatte yoghurten med creme fraiche och tillsatte även lite potatismjöl för att få den lite tjockare - awsome

  • Surat 10 januari 2014

    Hur mycket mandel och skal dom ev skalas eller hakkes?

  • isab1l 4 december 2014

    Riktigt gott med saffransgryta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.