Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockansk Kycklinggryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Väl värt besväret!! Vrålgott är det!

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i små bitar och bryn dem. Häll på alla kryddorna utom ingefäran och pressa på vitlök. Hacka lök, tärna tomat och blanda i det. Tillsätt fonden och ingefäran. Späd med juicen från ananasen och grädden. Koka på svag värme i 20 minuter. Rör till sist ner ananasbitar (om man vill), paprika i tärningar och avrunna kikärtor. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • flip 14 mars 2008

    Är nog nästan den godaste kyckling gryta jag ätit! Jag ska göra den här grytan igen...

  • fegis 11 februari 2009

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.