Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marseillepasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En god pasta vi fick på en tågluff på ett pensionat. Perfekt om man har lite stekt biff kvar, men går lika bra med stekt sidfläsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda 4 ägg gulor och grädden med vitlöken och kryddorna och vispa ihop, koka pastan och häll av den. Strimmla det stekta köttet och blanda med grädden och häll över pastan och värm men inte på för hög värme då klumpar sig äggen. Strö på med färsk permensan.
  2. Det smakar mycket vitlök men så gjorde orginalet. (detta är en egen variant så lik orginalet jag kunde komma)

Kommentarer (2)

  • monicadanell 28 januari 2009

    Hej anders det här måste jag prova låter smarrigt kram din vän

  • monicadanell 31 januari 2009

    Hej idag har jag ätit marseille pasta kanon gott tack anders kram monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.