Marseillepasta

En god pasta vi fick på en tågluff på ett pensionat.
Perfekt om man har lite stekt biff kvar, men går lika bra med stekt sidfläsk.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: pasta
Betyg (1 röst)
Antal personer
3 st

Ingredienser

Ca 200-300 g biff eller annat stekt nötkött
4 äggulor
2 vitlöksklyftor
Ca 2 dl grädde
Salt
Svartpeppar
Kokt pasta (helst spaghetti eller tagliatelle)
Parmesan

Gör så här

Blanda 4 ägg gulor och grädden med vitlöken och kryddorna och vispa ihop, koka pastan och häll av den. Strimmla det stekta köttet och blanda med grädden och häll över pastan och värm men inte på för hög värme då klumpar sig äggen. Strö på med färsk permensan.

Det smakar mycket vitlök men så gjorde orginalet. (detta är en egen variant så lik orginalet jag kunde komma)
Visningar:
1523
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.