X

Marshmallow fluff recept

Laddar...
Din sökning gav 38 träffar

Kladdkaketårta med chockladtäcke ..

Istället för en vanlig kladdkaka så brukar jag göra denna egenkomponerade kladdkaketårta. I grund och botten är grundidén precis som en kladdkaka, men denna blir tjockare och härligt fluffig, samtidig..

Kladdiga brownies med kola, marsh..

Choklad är väl kvinnans bästa vän? Det är i alla fall min bästa vän. Tillsammans med ljuvlig kola, fluffiga marshmallows och lyxig chokladtryffel borde de göra världens alla kvinnor lyckliga. Ni bara ..

Polkagrispaj

Hela namnet var visst "Systrarna Eisenmans fluffiga frusna polkagrispaj". Hittade denna fantastiska paj på www.recept.nu. Den ser ju oemotståndlig ut!


Mississippi Mud Pie

Detta är en fantastiskt god kaka och är otroligt enkel att göra! Kakan är en amerikansk klassiker och namnet "Mississippi mud pie" kommer från den täta kaka som liknar stranden av Mississippifloden..


Allergianpassad Banoffeepaj

En variant på den berömda pajen, jag har gjort den så den kan passa dem som är både glutenintoleranta samt allergiska mot mjölkprotein -samt alla andra då :) Köper man veganvänliga marshmallows på te..

Marshmallowkrämkakor
Marshmallowkrämkakor

De minsta i familjen brukar älska dessa söta kakor. När du väl har bakat de här bodbitarna kan du vara säker på att få göra det igen, för man vill ha fler ...