Den fylliga och luftiga frostingen med marshmallows påminner om ett vackert vinterlandskap. Dessutom ligger det en vit överraskning i varje muffins.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Klä en muffinsplåt för 12 muffins med pappersformar.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa smör, bakpulver och vaniljextrakt i en annan bunke. Rör ner mjölken växelvis med siktat vetemjöl i smörblandningen.Rör ner äggvispet i smörblandningen och vispa med elvisp i ca 1½ minut på medelhög hastighet.
- Fyll formarna till ca ⅔ med smet. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Ta ut plåten från ugnen och låt svalna i ca 5 minuter.
Flytta över kakorna på ett galler och låt dem kallna helt.
- Smält 12 stora marshmallows över vattenbad. Låt fyllningen kallna.
Gör ett litet hålrum i varje muffins med en äppelurkärnare.
Se noga till att du inte trycker urkärnaren genom botten på muffinsen. Spritsa marshmallowsfyllningen i muffinsen.
- Vispa smör, mjölk, florsocker och vaniljextrakt till en smidig konsistens. Tillsätt mer florsocker om det behövs. Rör ner minimarshmallows.
- Lägg på frostingen med en slickepott. Dekorera eventuellt med snökristaller och glitter.
Publicerat den
15 mars 2013
Skriv kommentar