X

Marshmallows recept

Laddar...
Din sökning gav 293 träffar


Kladdiga brownies med kola, marsh..

Choklad är väl kvinnans bästa vän? Det är i alla fall min bästa vän. Tillsammans med ljuvlig kola, fluffiga marshmallows och lyxig chokladtryffel borde de göra världens alla kvinnor lyckliga. Ni bara ..Vit varmchoklad med vanilj, grädd..

Eftersom jag älskar vit choklad (har inte hittat någon vit varmchoklad som inte innehåller kakao, vilket jag tycker förstör en del i just ett sånt här avseende) ville jag testa på att göra en varmchok..
Marshmallows

Att det gick att göra marshmallows själv var något av en chock för mig. Men det inte bara går- det är LÄTT!
Daimglass med marshmallows

Vispa vaniljsåsen hårt. Hacka daimen och dela marshmallows i bitar. Rör ner det i såsen. Häll såsen i en stor eller flera mindre formar och täck med plastfolie. Frys glassen i minst 4 timmar. Stjälp u..


Marshmallows-, choklad- och colam..

Dessa muffins, som passar perfekt på tonårsfesten eller när ni får små nattgäster, innehåller mini-marshmallows. Colan ger inte bara muffinsen sötma och smak, kolsyran gör också smeten luftigare.


Marshmallows med polkakross

Marsmallows är enklare att göra än man kan tro och detta godis har fräsch smak av polkagrisar. Gnid in händerna med neutral olja för att undvika kladdig smet på händerna.Varm mjölkchoklad med kardemumma,..

Eftersom jag inte är så där jätteförtjust av mörk choklad, som ju oftast är i varm choklad (jag hittar enbart recept med mörk choklad) så testade jag mig fram med en egen varm choklad med mjölkchoklad..


Brownie med hasselnötter och mars..

En mycket god och mäktig chokladkaka. Räcker till många och blev mycket uppskattad även av dem som i vanliga fall inte tycker om chokladkaka. Lätt att baka är den också!

Kladdkaketårta med chockladtäcke ..

Istället för en vanlig kladdkaka så brukar jag göra denna egenkomponerade kladdkaketårta. I grund och botten är grundidén precis som en kladdkaka, men denna blir tjockare och härligt fluffig, samtidig..