Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritssås till glass

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Älskar lakrits! Denna tänker jag kombinera med lakritsströsslet som finns. Mums

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop grädde, socker och sirap i en kastrull. Hacka lakritsen och rör ner den i såsen. Låt såsen koka tills den tjocknar, ca 10 min. Servera den varm till vaniljglass och ev grillade marshmallows.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bagarbabe 5 oktober 2008

    Hej! Denna sås verkar ju supergod! Tänkte bara fråga om du vet hur konsistensen blir efter en natt i kylskåp? Stelnar den och blir lite mer trögflytande?

  • Sork 8 juni 2010

    Mums filibabba! Det här var ju farligt gott. Suck, ännu en last att tampas med. Tack för ett härligt recept. Jag åt den med vaniljglass och bananer - spännande och god smakkombo faktiskt! Ha en härlig sommar! Sara

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.