Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marshmallows med körsbärssmak

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Att få njuta av egengjort godis - det är riktig jullyx...Marshmallows med körsbärssmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Smält sockret i en kastrull. Tillsätt glykos, vatten, saft och citronsaft och låt koka till 127 grader.
  3. Vispa äggvitorna hårt. Häll sakta i körsbärslagen i äggvispet och vispa.
  4. Krama lätt ur vattnet från gelatinet och smält i sockerlagen. Häll gelatinet sakta i den vispade äggvitan och vispa den blank. Lägg bakplåtspapper i en ganska djup form, 20 x 20 centimeter, och pudra den med florsocker.
  5. Häll i marshmallowsmeten och låt stelna. Pudra ovansidan med florsocker. Dra försiktigt loss pappret. Pudra undersidan med florsocker. Skär eller tryck ut bitar med pepparkaksformar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.