En ljuvlig blandning av choklad, marshmallows och krispiga flingor.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält chokladen över vattenbad. Lägg i smöret och låt det också smälta. Häll blandningen i en bunke och tillsätt sockret. Låt blandningen svalna lite och tillsätt äggen, ett i taget.
- Blanda ner vetemjöl, vaniljsocker och salt. Rör ihop med en slickepott. Bred ut smeten i en form, ca 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper.
- Grädda kakan mitt i ugnen ca 25 minuter. Ta ut kakan och sprid ut en påse minimarshmallows över den. Grädda kakan i ytterligare 5 minuter. Låt kakan svalna på ett galler.
- Smält chokladen och smöret till chokladkrispet över ett vattenbad. Blanda i Rice krispies och rör om.
Bred blandningen jämnt över den kalla kakan.
- Låt kakan stå övertäckt i kylskåpet i några timmar.
Det är lättare att skära snygga bitar och kakan är kylskåpskall.
Publicerat den
7 oktober 2012
Liknande recept
Skriv kommentar