Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marshmallowsbrownies med chokladkrisp

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

En ljuvlig blandning av choklad, marshmallows och krispiga flingor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält chokladen över vattenbad. Lägg i smöret och låt det också smälta. Häll blandningen i en bunke och tillsätt sockret. Låt blandningen svalna lite och tillsätt äggen, ett i taget.
  3. Blanda ner vetemjöl, vaniljsocker och salt. Rör ihop med en slickepott. Bred ut smeten i en form, ca 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper.
  4. Grädda kakan mitt i ugnen ca 25 minuter. Ta ut kakan och sprid ut en påse minimarshmallows över den. Grädda kakan i ytterligare 5 minuter. Låt kakan svalna på ett galler.
  5. Smält chokladen och smöret till chokladkrispet över ett vattenbad. Blanda i Rice krispies och rör om. Bred blandningen jämnt över den kalla kakan.
  6. Låt kakan stå övertäckt i kylskåpet i några timmar. Det är lättare att skära snygga bitar och kakan är kylskåpskall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.