Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsipansnittar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små godislimpor med marsipan och nougat. Lägg rullarna i kylen så är det lättare att skära snygga snittar vid serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv marsipanrullarna på längden. Smält chokladen i vattenbad. Lägg ut dubbelnougaten på en bricka, lägg sedan en marsipanhalva på varje nougatbit, sammanfoga med lite smält choklad.
  2. Ös smält choklad över limporna så det täcker hela. Strö strössel över. Ställ i kylen och skär upp i snittar före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.