Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marskakor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fuskhembakat! Jättegoda, snabba och superenkla! Ser kanske inbte så jättegoda ut, men jag lovar att de är det!

Ingredienser

Instruktioner

Smältsmöret i en kastrull. Bryt alla mars i bitar och ha i dem i kastrullen. Rör om hela tiden så att inte chokladen bränner fast. När choklad blandningen är slät, häll i cornflakes. Rör i lite i taget så att det inte blir för mycket. Klicka upp i formar eller p åbakplåtspapper, låt stelna. Om man vill kan man smälta lite vanlig choklad och ha i smeten också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.