Min faster i Norrland gör detta och det går att förbereda. Kanongod bjudmat som är bra kryddad.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 º. Lägg köttet mellan 2 smörpapper och banka ut det till platta skivor.
- Blanda fyllningen i en mixer till en grov konsistens, bred ut fyllningen på köttet och vik ihop. Sätt fast en tandpetare så det hålls ihop. Linda bacon runt köttet och bryn i stekpanna. Flytta över kycklingen i en smord form. Hit kan rätten göras i förväg om man vill.
- Sätt in formen i ugnen 20-30 minuter. Servera med kokt pressad potatis eller kokt ris samt den kalla såsen och sallad till. Rör ihop såsen någon timme innan du ska äta så smaken sätter sig.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super goda. Fick jag som huvudrätt på min möhippa. Kanon.
Glömde betyget. En 5:a naturligtvis.
stark sås jättegott