En ovanligt lättbakad paj som har det där lilla extra. Ett frasigt havrepajskal med en kräm som man rör ihop på ett kick och så massor av solvarma jordgubbar. Pajskalet kan gräddas i förväg, men lägg inte i krämen förrän vid serveringen. Litet hackad mynta ger fin smakbrytning, men du kan också ta citronmeliss.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Gud så gott! Hade vaniljkesella hemma, så det fick bli den i - mums! (Därför är krämen något gul på bilden...) Så här på eftersäsong, så snålade jag med jordgubbarna: 12 st.
Den gör succé! Har bjudit på denna paj i olika sammanhang i sommar och alla älskar den, vuxna och barn!
den smaka som paj