Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponeglass med röda bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mascarpone gör att glassen blir härligt krämig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa hallon och jordgubbar med socker till en puré.
  2. Blanda i mascarpone och yoghurt och mixa till en glasskräm.
  3. Kör i glassmaskin. Alternativt ställ i frys och rör om då och då tills glassen känns smidig och fast.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • charlotteskogh 27 augusti 2011

    Glassen blev uppskattad av alla i familjen. Bra smak och bra konsistens och inte isig som glass ibland kan bli när man inte har glassmaskin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.