Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderblomssaft - diabetiker

 
Skriv ut

Canderel innehåller 90 % färre kalorier än vanligt socker och har ett lågt GI. Det är enkelt att laga god och hälsosamt mat med Canderel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj blommorna noga och lägg i en bunke. Tvätta citroner och skär dessa i tunna skivor. Blanda blommor, citroner och citronsyra i en bunke. Koka upp vatten och rör i Canderel.
  2. Häll lagen över blommorna och täck bunken med en handduk. Låt stå i svalt utrymme i 3-4 dygn. Sila saften genom silduk. Häll upp saften på väl rengjorda flaskor. Bevaras bäst fryst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.