Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfria chokladmuffins

(1 kommentar)  
Skriv ut

När min son var sjuk och vägrade äta var dessa muffins en räddare i nöden. Efter att ha ätit några stycken kom aptiten tillbaka och vips så funkade det att äta vanlig mat också. De är fortfarande obligatoriska vid helgdagar och sjukdagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt äggen ett i taget under kraftig omrörning. Blanda de torra ingredienserna i en annan skål. Rör sedan ner dem i äggsmeten. Tillsätt sist Oatly Imat. Skeda sedan i smeten i muffinsformar. Fyll dem till ca hälften.
  2. Grädda på 225 grader i ca 10 - 14 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • GingerSpice 7 augusti 2011

    För att göra dem helt mjölkfria kan man ta antingen mjölkfri margarin eller olja med mild smak. Havregrädden är verkligen bra i bakverk. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.