Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajskal till mat paj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Har hittat ett bra sätt att göra pajskal. En smidig deg som inte går sönder, eller kladdar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en bunke. Låt vila i ca 30 min i en plastpåse så den inte torkar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • almica82 9 januari 2011

    Tack för en supergod pajskal enkel och super god!!!

  • caljon99 8 oktober 2011

    Hur många grader ska den gräddas i? Och hur länge..?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.