Mat tinas pajdeg recept

Laddar...
Din sökning gav 12 träffar

Malins härliga fetaostpaj med ski..

Ruskit god paj. Underbar på sommaren, då den ger en härlig salt smak från fetaosten och skinkan, spenaten gör motsatsen och ger en mild undersmak. Pajskalet blir härligt knaprig och är dessutom gjord ..

Tinas Pajdeg
Tinas Pajdeg

Jag är inte så förtjust i den vanliga, klassiska, pajdegen då jag tycker den är för fet och trist! Hämtat receptet från Tinas mat och upptäckt att den funkar lika bra som pizzadeg om man vill ha en de..Pajdeg med dinkel
Pajdeg med dinkel

Denna deg behöver ej ligga och vila. Kan kavlas ut på en gång. Passar till mat och dessertpajer. Degen går utmärkt att frysa, tinas då i kylskåpet.


Tomatpaj
Tomatpaj

En god paj som är perfekt på buffébordet. Fyllningen innehåller inte ägg och den (degen) borde vara lätt att anpassa till den som är gluten och/eller laktosintolerant. Jag använde Tinas Pajdeg (se..
God vegetarisk paj
God vegetarisk paj

En mycket mumsig vegetarisk paj som kan bjudas på varm eller kall med en sallad. Går bra att användas som salt bit till kaffet och fyllningen kan varieras i det oändliga


Köttfärspaj med smörgåsgurka
Köttfärspaj med smörgåsgurka

Någon gång på 80-talet hade en kompis mamma gjort den här pajen som vi blev en klar favorit! Ursprungligen kom receptet från en veckotidning men den är borta nu så jag har gjort den efter mitt minne, ..