Mat utan kolhydrater recept

Din sökning gav 29 träffar
Tomatketchup light – LCHF

Hemgjord ketchup med ett minimum av socker. Tveksamt om det blir billigare – men nyttigare är det definitivt – och godare. Förvaras i frys och tinas upp i portioner när ketchupen i flaskan i kylen..


Lillans gulaschsoppa

En gi-variant på gulaschsoppa utan potatis vilket gör att den nästan helt saknar kolhydrater.

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept

Kantarellrisotto LCHF

En underbart krämig och god "risotto" på blomkål men jag lovar att den smakar lika bra som vanlig risotto om inte godare. Ibland varierar jag och tillsätter grön sparris också för en "matigare" risott..


Chilimarinerad Entrecote med Sata..

Entrecote kan varieras i det oändliga... Den här varianten är marinerad i en chili-bönpasta och serveras med ett kryddsmör på satay-vis. Lite Asiatiskt känsla - gott! Den här rätten innehåller (ca)..


Supernyttig, supersnabb bananpann..

Snabb, nyttig, enkel och god pannkaka för dig som vill unna sig något gott utan att känna sig ohälsosam eller som diggar LCHF (inga kolhydrater som t.ex. mjöl i smeten)! Pannkakorna blir stora, fluf..
Fyllda tomater med kyckling
Fyllda tomater med kyckling

Läckerheter som serveras med kryddig tomatsalsa till kyckling. Näringsinnehåll per person (ca 350 gram) Energi: 243 kcal Fett: 8,1 gram Protein: 33,1 gram Kolhydrater: 9,8 gram

Lammfrikadeller i tomatsås
Lammfrikadeller i tomatsås

Frikadeller är perfekta när man inte orkar steka, det är bara att låta dem koka i den mustiga såsen. 599 kalorier per portion 27 g fett, 26 g protein, 57 g kolhydrater